Skikkelig snøfall over Evensetermyra

I morgentimene i dag falt det godt med snø over Lillomarka, men den er fortsatt lett. Men med gode påfyll fremover, vil vi igjen føle det fint å gå inn løypa ved Evensetermyra og følge Gamle Hadelandsveien nordover forbi Lilloseter og Kjulstjern til Sinober.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

23 Jan 2014

På vei inn i eventyrskogen

Av Kjersti von Krogh

En flokk småfolk på rekke og rad inn fra Solemskogen i tett snøvær, med sekk og ski på ryggen og noen også med reinsdyrsskinn. Senere luktet det bålkos, og stemningen var høy langt utover formiddagen.

22 Jan 2014

Så hatten passer

Av Nina Didriksen

Dette skiltet hadde fått topplue i dag, med dusk på toppen. Skiltet er en nyutgave etter at traseen mot Trehørningen og Daltjuvmana ble "offisiell løype" forrige vinter. Ennå er det ikke preparert i den retningen i vinter, så fotografen måtte bokstavelig talt gå opp løypa. Skiltet står i den gamle Holmenkollmarsjtraseen mellom Delebekken og Gørja, der de lange oppoverbakkene begynner.

21 Jan 2014

Støtt løypekjøringen på Totenåsen!

Av Olav Harlem |

Asbjørn Stangstuen i Totenåsløyper AS er en av dem som sørger for gode spor på Totenåsen hele vinteren. Støtt opp om løypearbeidet og bidra slik at Totenåsløyper kan fortsette dette viktige arbeidet!