Vinterstemning ved Gossebu

Siste søndag i januar, og i dag var det god, gammeldags januarstemning på Heggeliseter! Kraftig snøfall og vind gjennom formiddagstimene gjorde at alle de nypreparerte løypene blåste igjen, men hva gjorde vel det - en slik vinterdag har vi drømt om lenge. Takk til Skiforeningen for hyggelige Gossebu på Heggeliseter! Der er det gjestfritt, trivelig og varmt, og rasten blir gjerne litt lengre enn vanlig der.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

26 Jan 2014

Haveråsen

Av Eyvind Wang

Mange Vestmarks-travere har et (belastet?) forhold til Haveråsen. Ansett som en av de tyngste bakkene Vestmarka, spesielt den fra Store Sandungen og opp. Kartet sier at toppen er på 437 meter over havet. Løypa passerer noe lavere. 407 moh. sa min GPS. Karene vi ser på bildet, er sånn cirka på toppen og kan se frem til fine utforbakker i begge retninger.

26 Jan 2014

Framme på Sinober

Av Tom Ingebrigtsen

En god del skiløpere fant veien inn til Sinober i dag, selv om de måtte nøye seg med enkle og tråkkede spor. Lite snø gjør at det ikke blir noe bra resultat hvis det kjøres med stor løypemaskin i terrengløypene nå.

26 Jan 2014

Fra stueveggen og rett inn i Nordmarka

Av Steinar Kjærnsrød

Det er ikke så ofte det er riktig at "vi kan ta på oss skiene rett utenfor stueveggen", men i dag var det ikke noe problem. Herfra er det 150 meter til løypestart i Skomakerløypa