For store og små

Skiløypene rundt Øvre Holsjøen i Gullverket passer utmerket for alle aldre. Frida (5) og Trym (8) syntes det var gøy å gå den fire kilometer lange runden.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

06 Jan 2013

Mange smil på Februa

Av Svein Olav Nymoen

En møter alltid blide og hyggelige turgåere når en ferdes innover i skogen øst for Styri i Eidsvoll. På bildet er Bente Resaland, Wenche Nymoen og Olav Resaland godt fornøyd med dagens tur, der de stråler om kapp på Februa.

26 Jan 2014

Vinterstemning ved Gossebu

Av Kjersti von Krogh

Siste søndag i januar, og i dag var det god, gammeldags januarstemning på Heggeliseter! Kraftig snøfall og vind gjennom formiddagstimene gjorde at alle de nypreparerte løypene blåste igjen, men hva gjorde vel det - en slik vinterdag har vi drømt om lenge. Takk til Skiforeningen for hyggelige Gossebu på Heggeliseter! Der er det gjestfritt, trivelig og varmt, og rasten blir gjerne litt lengre enn vanlig der.

26 Jan 2014

Haveråsen

Av Eyvind Wang

Mange Vestmarks-travere har et (belastet?) forhold til Haveråsen. Ansett som en av de tyngste bakkene Vestmarka, spesielt den fra Store Sandungen og opp. Kartet sier at toppen er på 437 meter over havet. Løypa passerer noe lavere. 407 moh. sa min GPS. Karene vi ser på bildet, er sånn cirka på toppen og kan se frem til fine utforbakker i begge retninger.