Hvileplass

Ved Grønnsjøen, i løypenettet fra Lynesvangen i Gullverket, kan en sette seg ned og slappe av med en kaffekopp mens utsikten over Grønnsjøen nytes. Ved til bål finnes i huken, men det er greit å ta med fyrstikker sjøl.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

21 Feb 2013

For store og små

Av Svein Olav Nymoen

Skiløypene rundt Øvre Holsjøen i Gullverket passer utmerket for alle aldre. Frida (5) og Trym (8) syntes det var gøy å gå den fire kilometer lange runden.

06 Jan 2013

Mange smil på Februa

Av Svein Olav Nymoen

En møter alltid blide og hyggelige turgåere når en ferdes innover i skogen øst for Styri i Eidsvoll. På bildet er Bente Resaland, Wenche Nymoen og Olav Resaland godt fornøyd med dagens tur, der de stråler om kapp på Februa.

26 Jan 2014

Vinterstemning ved Gossebu

Av Kjersti von Krogh

Siste søndag i januar, og i dag var det god, gammeldags januarstemning på Heggeliseter! Kraftig snøfall og vind gjennom formiddagstimene gjorde at alle de nypreparerte løypene blåste igjen, men hva gjorde vel det - en slik vinterdag har vi drømt om lenge. Takk til Skiforeningen for hyggelige Gossebu på Heggeliseter! Der er det gjestfritt, trivelig og varmt, og rasten blir gjerne litt lengre enn vanlig der.