Infotavle

Ved parkeringsplassen i nordenden av Setertjernet i Eidsvoll står ei infotavle der en blant annet kan kikke på kartet før en legger i veg inn i Marka.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

02 Feb 2014

Over Vestergyllen i tåke

Av Erik Unneberg

Stein Hjelmerud er her på vei over Vestergyllen i en trolsk, tåkelagt atmosfære. Det var et par dager siden det var kjørt opp løype her, men det var likevel fint å gå. Stein hadde startet på Sollihøgda, der han tråkket spor til Mikkelsbonn, før han nådde dette flotte området på Vestergyllen. Den videre turen var planlagt over Solli og Heia, før han skulle krysse under E18 og gå Kjekstadmarka fra nord til sør. Spikkestad var dagens mål.

02 Feb 2014

Fremover i sneværet

Av Erik Unneberg

Det var vekslende forhold i Vestmarka i dag, med regn, sludd og snøbyger om hverandre. Litt vind var det også. Likevel kom folk seg ut på tur, slik som her i lysløypetraseen på Jordbru. Det var typisk nullføre mange steder, og i lavere strøk var det som en fest å gå på zeroski. Men over 400 moh. var det tørrere, og i løyper som ikke var preparert på et par dager, fikk fotografen is i rubben.

01 Feb 2014

Snøtungt

Av Erik Unneberg

Målepinnen på Lauvliflaka viste en snødybde på 100 cm i dag, og det fikk trærne merke, i alle fall de som stod i le av vinden. Bildet er tatt i løypen mot Ringsmyrene.