Mye vann ved Myllsdammen

Uvanlig mye vann her til å være 15. mars.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

24 Mar 2014

Fine forhold på skaren

Av Fredrik Gade

I åpnet lende er det nå mulig å gå "mannlaus på skaran", og det er en fin anledning til å besøke scooterløyper og upreparerte løyper i høyden. Her er fotografen på vei nordover i scooterløypa Dammyra-Kustein-Løvlia, som ikke har vært preparert siden 6. februar, men det er fine forhold med bærende skare med litt myk/våt nysnø oppå. Noen bekker og myrer har gått opp, men man kommer seg fint forbi, og isen på de små vannene i høyden viser ingen tegn til svakhet ennå.

24 Mar 2014

Fortsatt nok snø fra Skansebakken

Av Fredrik Gade

Det er fortsatt brukbare forhold fra Skansebakken i retning Gråseterveien. Litt isete i starten og glatte spor, men man kan ta på seg skiene helt ved parkeringsplassen. Med nattefrost i sikte, kan dette holde seg en god stund til. I høyden har nysnøen som kom på lørdag lagt seg oppå skaren i både løyper og terreng, og man får både godt feste og såle som bærer en mann.

21 Mar 2014

Høy utsikt fra tårnet

Av Nina Didriksen

Fra toppen av solobservatoriet i åsen ovenfor Harestua er det fin utsikt i alle retninger. Her ser vi sørøstover mot vannene Langpiperen (til venstre) og Nordre Piperen samt Piperberget og Paradiskollen. Lysene bakerst til høyre kommer fra Tryvann skisenter.