Solnedgang fra Grønliåsen

Følger vi Oldtidsveien fra Hauketo/Prinsdal oppover i Grønliåsen, passerer vi "Kjærlighetsbenken", med utsyn mot fjorden, Nesoddlandet, byen og fjerne åser. Denne vårkvelden dinglet sola over horisonten som en stor, rød ildkule. Vi ser bebyggelsen på Nesodden nærmest oss (zoomet inn).

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

26 Mar 2014

Ny årstid ved Fleskum

Av Erik Unneberg |

Kun fire varmegrader samt en sur vind gjorde at de fleste blåveisene i skogen ved Fleskum gård lukket seg. Likevel var det noen som tok sjansen på å spre ut kronbladene, kanskje i påvente av forventet temperaturstigning og solskinn de neste dagene. Vi går inn i en ny årstid, ingen tvil om det.

06 Feb 2014

På to hjul i svingen

Av Nina Didriksen

Det gikk kanskje ikke så bra å sykle i skiløypa - og det har kanskje heller aldri skjedd. Denne gamle og rustne doningen henger i et tre i en sving en liten kilometer øst for Kikutstua.

19 Apr 2012

Steinblokk over Jøndalsåa

Av Svein Olav Nymoen

Denne store steinblokka ble et resultat av sprengningsarbeid for mange år siden, da Jøndalsåa fikk nye løp ved Åsletta øst for Styri i Eidsvoll. I dag er det ei trebru ved siden av, som skiløypa går over om vinteren. Stiene og løypene brukes flittig hele året.