Ola Dilt i gang for fullt

Våren er en brytningstid. Noen holder krampaktig fast på snø og ski, mens andre lengter mot varme og barmarksaktiviteter. Tur-o-folket hører til de siste. I dag startet Ola Dilt turorientering 2014 i Østmarka, med fulle p-plasser og tendens til kø allerede ved åpningen av Oppsal IFs stand kl. 11.00. Men her er kø ikke noe problem, det er alltid kjente og interessefeller i køen.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

28 Mar 2014

Solnedgang fra Grønliåsen

Av Lise Henriksen

Følger vi Oldtidsveien fra Hauketo/Prinsdal oppover i Grønliåsen, passerer vi "Kjærlighetsbenken", med utsyn mot fjorden, Nesoddlandet, byen og fjerne åser. Denne vårkvelden dinglet sola over horisonten som en stor, rød ildkule. Vi ser bebyggelsen på Nesodden nærmest oss (zoomet inn).

26 Mar 2014

Ny årstid ved Fleskum

Av Erik Unneberg |

Kun fire varmegrader samt en sur vind gjorde at de fleste blåveisene i skogen ved Fleskum gård lukket seg. Likevel var det noen som tok sjansen på å spre ut kronbladene, kanskje i påvente av forventet temperaturstigning og solskinn de neste dagene. Vi går inn i en ny årstid, ingen tvil om det.

06 Feb 2014

På to hjul i svingen

Av Nina Didriksen

Det gikk kanskje ikke så bra å sykle i skiløypa - og det har kanskje heller aldri skjedd. Denne gamle og rustne doningen henger i et tre i en sving en liten kilometer øst for Kikutstua.