Sommerlig ved Bomansvik

Mens snøen ennå ligger metertykk nord i Marka, var det rene sommerdagen langs Kyststien på Nesodden. Litt sør for Bomansvik brygge ser vi "panorama Bunnefjorden", mot byen og Bekkelaget, med Svartskog og Ingierstrand t.h.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

30 Mar 2014

Gammel møter ung

Av Odd Tore Saugerud

Åpningspostene til Ola Dilt turorientering 2014 ble besøkt av både gamle og unge. Her var det folksomt i de varme vårværet. Vi så blåveis og hestehov, og et par sommerfugler. Sporene etter vinter var begrenset til noen isflekker ved Korketrekkeren der det tidligere hadde vært preppet, og issørpe i nordenden av Nøklevann.

30 Mar 2014

Minidilten med kyndig veiledning

Av Odd Tore Saugerud

Spesialpostene på åpningsdagen til Ola Dilt turorientering 2014 ligger i området rundt Ulsrudvannet. Der er det også gratis prøveposter, og Minidilten for de yngste orientererne. Det var bra med barn på minidiltpostene, noen alene, de fleste med veileder.

30 Mar 2014

Ola Dilt i gang for fullt

Av Odd Tore Saugerud

Våren er en brytningstid. Noen holder krampaktig fast på snø og ski, mens andre lengter mot varme og barmarksaktiviteter. Tur-o-folket hører til de siste. I dag startet Ola Dilt turorientering 2014 i Østmarka, med fulle p-plasser og tendens til kø allerede ved åpningen av Oppsal IFs stand kl. 11.00. Men her er kø ikke noe problem, det er alltid kjente og interessefeller i køen.