Fint vårskiføre langs Heggelivann

Det er fortsatt mye snø i høyden, og på veiene ut fra Sørkedalen er det skimuligheter fra henholdsvis Slora og Øvre Lysedam i retning Heggelia (langs vannet) og Gagnumseter (over Oppkuvvann). Her ved Bymyr var det varmt og godt i ettermiddagssola i dag. Snøen holder seg nok en stund til, men langs hogstflater som den på bildet, smelter snøen fort i solsteika.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

21 Apr 2014

Isfisker på Store Svartungen

Av Thore Knudsen |

Flott avslutningsdag på påsken 2014 – selv om denne isfiskeren på Store Svartungen fikk dårlig med fisk. Han kunne fortelle at isen fortsatt er tjukk, slik at det er ingen fare for skiløpere som måtte velge isen framfor å følge løypa langs sjøen.

21 Apr 2014

Midlertidig parkert

Av Erik Unneberg |

På dagens skitur (Skoglund - Mikkelsbonn - Stovivollen - Grønland - Svartvann - Mikkelsbonn) møtte jeg preppemaskinen på Grønlandsveien, rett nord for Stovivollen. Doningen var imidlertid ikke i bevegelse, men virket litt strandet i grøften. Forlatt var den i alle fall. Skiføret var for øvrig upåklagelig, selv om det var noen barnåler enkelte steder i løypene.

21 Apr 2014

Det er IKKE slutt!

Av Erik Unneberg

Selv om påsken er på hell, er det fortsatt brukbare forhold for langrenn fra Skoglund. Ingun Klepp gikk klassisk i dag, men mange tok turen i fristil. Ingun kunne fortelle at hun etter skituren skulle søke seg ned til fjorden for å ta årets første bad. "Når man er i vannet, er det en spesiell følelse se skistøvlene stå igjen på bryggen", utdyper hun. Bildet er tatt 1,5 km sør for Skoglund.