Skoglund svikter sjelden: sommerlig, sol, skiføre!

Det er fremdeles mulig å gå på ski fra Skoglund mot Svartvann, selv om det er enkelte bare partier underveis. Dag Svege var en av dem som ikke lot seg stoppe av 18 varmegrader, og har her gått opp Brekkedalen, ca. 1,5 kilometer fra start.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

25 Apr 2014

Spor til siste aprilhelg 2014

Av Thore Knudsen |

For de av oss som er så fornuftige at vi ikke har satt bort skiene enda: Varme aprildager til tross, det er fortsatt skiføre i Skrukkelia. Her er løypekjører Oddbjørn på veg nordover fra parkeringsplassen ved Nordenga med scooteren sin fredag ettermiddag. Så den siste helga i april 2014 byr på muligheter for flotte skiturer mot Svartungen og Vindflomyrene eller mot Fjellsjøkampen, spesielt hvis en kommer seg opp om morgenen og utnytter det skarpe føret som er da.

21 Apr 2014

Vårlys og skiføre i Vestmarka

Av Erik Unneberg

Solen tok godt i Vestmarka 2. påskedag, men skiføret holdt seg bra noen steder. Bildet viser traseen opp fra Svartvann til Langåsen, der gliden var upåklagelig for en skøytende fotograf.

21 Apr 2014

Sørpe på Nordre Heggelivann

Av Fredrik Gade

De siste dagers vær har tæret hardt på isen på vannene, også i høyden. På Nordre Heggelivann var det i ettermiddag bare sørpe igjen av overvannsisen som beskytter den egentlig isen som ligger 15 cm under. Da er det ikke lenge før isen begynner å gå. I dag tok vi veien rundt bort til Heggelia, over vannet her hadde blitt en våt opplevelse.