Søppelplukking ved den siste snø

Lørdag formiddag samlet noen av Oslo-områdets geocachere seg til CITO eller "cache inn, trash out" ved Skullerudstua. Der lå også den siste rest av områdets skiløyper og forhåpentligvis mindre søppel enn før "eventet" startet.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

26 Apr 2014

Skoglund svikter sjelden: sommerlig, sol, skiføre!

Av Erik Unneberg |

Det er fremdeles mulig å gå på ski fra Skoglund mot Svartvann, selv om det er enkelte bare partier underveis. Dag Svege var en av dem som ikke lot seg stoppe av 18 varmegrader, og har her gått opp Brekkedalen, ca. 1,5 kilometer fra start.

25 Apr 2014

Spor til siste aprilhelg 2014

Av Thore Knudsen |

For de av oss som er så fornuftige at vi ikke har satt bort skiene enda: Varme aprildager til tross, det er fortsatt skiføre i Skrukkelia. Her er løypekjører Oddbjørn på veg nordover fra parkeringsplassen ved Nordenga med scooteren sin fredag ettermiddag. Så den siste helga i april 2014 byr på muligheter for flotte skiturer mot Svartungen og Vindflomyrene eller mot Fjellsjøkampen, spesielt hvis en kommer seg opp om morgenen og utnytter det skarpe føret som er da.

21 Apr 2014

Vårlys og skiføre i Vestmarka

Av Erik Unneberg

Solen tok godt i Vestmarka 2. påskedag, men skiføret holdt seg bra noen steder. Bildet viser traseen opp fra Svartvann til Langåsen, der gliden var upåklagelig for en skøytende fotograf.