Milslukere setter punktum for skisesongen

Vigdis Jynge og Jørgen Fog er to av Markas fremste milslukere. Her er deres rapport etter søndagens sykkeltur med ski på ramma: Det er nok bare å innrømme: Det er nok slutt på skiTURENE i Marka. Forrige tordag var det fint. En rekognoseringstur helt til topps i Kuvelia i dag viste fine sneflekker man kunne gått på og sagt "jeg har gått på ski i Marka i juni". Men noen TUR ville det ikke blitt. Så skiene hvilte på sykkelen, solen strålte og det var en fin dag. Ta sykkelen fatt og nyt de neste fire månedene i Marka, - så er det skisesongmåned; oktober

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

24 Mai 2003

Kjentmannsposten på Svaraberget

Av Anne-Marit og Øyvind Bondkall |

På Svaraberget har det vært kjentmannspost i perioden 2000-2002, men en tur hit anbefales selv om det nå snart er for sent å stemple her. Oppe på berget er det glattskurte sva, mose og furutrær, på vestsiden stuper det bratt ned...her er fjellveggen som har gitt stedet navn, fra myra nedenfor kan man rope og få svar!

27 Mai 2003

Lilloseterveien ved Ammerud

Av Anne-Marit og Øyvind Bondkall

Den nye Lilloseterveien ble bygget i perioden 1954-1961, men den gamle seterveien ligger fortsatt der og er nok mer idyllisk enn skogsbilveien.

27 Mai 2003

Breisjøen i Lillomarka.

Av Anne-Marit og Øyvind Bondkall

På grunn av drikkevannsrestriksjoner er Breisjøen gjerdet inn, men det går an å nyte synet over gjerdet!