Stø på hånden

Onsdag markerte Skiforeningen sesongslutt ved å invitere milslukere og folk fra Markatjenesten på grillmat. Men først måtte det konkurreres, og her forsøker Carl Christian Rødskog og Rolf Hjelbak fra Markatjenesten i Asker og Bærum på laget "Gigante" å bygge tårn av byggeklosser. De klarte seg bra, med 101 cm ble dette kveldens høyeste tårn.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

08 Jun 2014

Dingle med beina

Av Snorre Veggan

Tonekollen er Østmarkas niende høyeste topp. Den stikker 368 meter over havet og er en av toppene i Østmarka med best utsikt. Dette bildet er tatt i retning vest og Tonevann, som ligger 120 meter lavere. Tonekollen ligger for øvrig så vidt inne i Østmarka naturreservat.

01 Jun 2014

Sommerrute i Sundbydalen

Av Eivind Molde

Sundbydalen er et viktig knutepunkt for skiløypene i Hurummarka. Sommerstid kan man følge stien til Stikkvannshytta gjennom Sundbydalen.

08 Jun 2014

Viser vei fra Smørbekk

Av Eivind Molde

Nye, fine skilt viser vei fra Smørbekk, like ved E6 sør for Sonsveien stasjon. Herfra kan man både sykle, gå og ta skiene fatt. Både Son og Ødemørk er innen rimelig rekkevidde. Skiltene er satt opp av Forum for natur og friluftsliv i Vestby (FNF Vestby) og Vestby kommune.