Pinsepadlepiken

En flottere helg skal vi lete lenge etter, og blant mange aktiviteter i Marka sto også en padletur på kjøreplanen. Her er doningen "Dolly" i sitt rette element, nemlig det våte. Stedet er Trehørningen, og hun fikk selskap av to kanoer i sørenden av vannet. Vil du lese mer om å padle i Marka, anbefaler vi artikkelen "Nordmarka på langs i kano" http://www.skiforeningen.no./cgi/newsshow.cgi?nr=1938.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

09 Jun 2014

Varm junidag ved Vesle Ugla

Av Torgeir Stenstad

Vi minnes desember, da de første skiløypene normalt går forbi her. I dag svært sommerlig, og med beitende sauer langs veien, var det fint å sykle kun med shorts og T-skjorte.

04 Jun 2014

Stø på hånden

Av Nina Didriksen

Onsdag markerte Skiforeningen sesongslutt ved å invitere milslukere og folk fra Markatjenesten på grillmat. Men først måtte det konkurreres, og her forsøker Carl Christian Rødskog og Rolf Hjelbak fra Markatjenesten i Asker og Bærum på laget "Gigante" å bygge tårn av byggeklosser. De klarte seg bra, med 101 cm ble dette kveldens høyeste tårn.

08 Jun 2014

Dingle med beina

Av Snorre Veggan

Tonekollen er Østmarkas niende høyeste topp. Den stikker 368 meter over havet og er en av toppene i Østmarka med best utsikt. Dette bildet er tatt i retning vest og Tonevann, som ligger 120 meter lavere. Tonekollen ligger for øvrig så vidt inne i Østmarka naturreservat.