På toppen av Haveråsen

Aslan hadde tatt med seg Siri (t.v.) og Nina Kolberg på tur til Haveråsen i dag, og det var nok populært i det fine pinseværet.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

08 Jun 2014

Pinsepadlepiken

Av Nina Didriksen |

En flottere helg skal vi lete lenge etter, og blant mange aktiviteter i Marka sto også en padletur på kjøreplanen. Her er doningen "Dolly" i sitt rette element, nemlig det våte. Stedet er Trehørningen, og hun fikk selskap av to kanoer i sørenden av vannet. Vil du lese mer om å padle i Marka, anbefaler vi artikkelen "Nordmarka på langs i kano" http://www.skiforeningen.no./cgi/newsshow.cgi?nr=1938.

09 Jun 2014

Varm junidag ved Vesle Ugla

Av Torgeir Stenstad

Vi minnes desember, da de første skiløypene normalt går forbi her. I dag svært sommerlig, og med beitende sauer langs veien, var det fint å sykle kun med shorts og T-skjorte.

04 Jun 2014

Stø på hånden

Av Nina Didriksen

Onsdag markerte Skiforeningen sesongslutt ved å invitere milslukere og folk fra Markatjenesten på grillmat. Men først måtte det konkurreres, og her forsøker Carl Christian Rødskog og Rolf Hjelbak fra Markatjenesten i Asker og Bærum på laget "Gigante" å bygge tårn av byggeklosser. De klarte seg bra, med 101 cm ble dette kveldens høyeste tårn.