Fra Sølvvika nord i Helgeren

Fra Sølvvika er det tydeligvis populært å legge ut på kanotur i Helgeren, flere kanoer lå trukket på land her klar for nye eventyr på Helgeren (358 moh.). Stedsnavn kan både rose og rise, og det er vel mulig at Sølvvika har fått navn etter den idylliske viken nord i vannet.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

15 Jun 2014

Tørt i dammen ved Langvann

Av Kjersti von Krogh

Langvann (342 moh.) ligger sør for og inntil Elvann på grensen mellom Nittedal og Oslo. Det er tørt i marka nå, og vanligvis renner det vann over den lille demningen nord i Langvann.

15 Jun 2014

Sommermorgen i Hakadal

Av Kjersti von Krogh

Biesurr og fuglesang og forsommerens vakreste blomster langs veien fra Hakadal Verk og inn i Nordmarka nord. Bare fotografen gikk av morgentoget på Hakadal stasjon og kunne nyte de friske morgentimene oppover bakkene mot Trehørningen i ensom majestet.

14 Jun 2014

Rolig lørdag ved Vorma

Av Eivind Molde

Det er varmt og døsig ved Vorma, nærmere bestemt i Sundet, sentrum i Eidsvoll. Senere i kveld blir det nok betydelig mer folksomt på plassen til venstre i bildet - Bankplassen. Da er det sommerfest med musikk og bryggedans. Ole Ivars spiller opp. Pulsfestivalen fra torsdag til søndag byr på et vidt spekter av aktiviteter i "grunnlovsbygda Eidsvoll".