Sommer ved Jonsrudkampen

Det var svært frodig ved Jonsrudkampen denne flotte sommerdagen. Kontrasten til hvordan det så ut her i april 2012 (bilde nr. 16434) er temmelig stor.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

20 Jul 2014

Markjordbær ved Jonsrudkampen

Av Erik Unneberg |

Langs veien fra Rognlivann til Jonsrudkampen var det godt med markjordbær i dag. De smakte upåklagelig! Det gjorde heller ikke noe at det manglet plagsomme insekter her oppe i dag.

19 Jul 2014

En fiskehistorie fra Katnosa

Av Steinar Kjærnsrød |

Helgens fiske i Katnosa ga resultat, både i form av ørret og abbor. Abboren på bildet var vel på omtrent 300 gram, men egentlig var det en annen fisk som burde vært på bildet - den som glapp. Denne gangen var det ikke bare en spøk. Jeg mistet nemlig en kjempefisk på Vesternøya på mark og dupp. Den røyk rett og slett snøret mitt ved bare å belaste det ved utdrag. Ergerlig, og snøret var dårlig og burde vært byttet. Skulle gitt mye bare for å få sett fisken. Jeg har veldig tynt utstyr for markfiske, og trodde stangtuppen skulle brekke, så jeg rakk ikke å slakke slurebremsen før snøret røyk. Fisken hadde sannsynligvis slukt marken, og slitt 0,18 millimeter tynn sene mellom tennene er da lett match for fisken. Hadde jeg fått den på spinner, hadde sjansen vært større for å få den opp.

19 Jul 2014

Blant multer og blåbær

Av Erik Unneberg |

Som vanlig er på denne tiden av året, er det modne multer ved Lille Hvitsteinvann. Nå er det det ekstra mange der, og det finnes også godt med blåbær i området.