Egen bro

Det er søndag formiddag, og den hjemfartstrafikken på E16 har enda ikke startet. Bildet er tatt ved Vøyenenga, der det går bro over Sandvikselva. Det er faktisk to broer her, der den ene er forbeholdt de myke trafikantene, som benytter turveien langs Sandvikselva og Isielva. Her er vi faktisk på grensen mellom flere marker eller områder. Vi har Vestmarka vest for elven, og de østligste områdene kan vi se til venstre i bildet. Til høyre (vest for Lomma) ser vi mot Krokskogen, mens den vestligste delen av Bærumsmarka er rett bak fotografens rygg, mellom Sandvikselva og Lomma).

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

17 Aug 2014

Blir det regn eller sol?

Av Erik Unneberg

Ustabilt vær i dag, og det var en viss forventning om solskinn da det lysnet ved Vøyenenga, selv om skydekket hang tungt over åsene øst i Vestmarka. Bildet er fra turveien langs den nedre delen av Isielva.

17 Aug 2014

Trening uten trafikk

Av Erik Unneberg

Etter at den nye E16 ble modernisert og lagt om, er den gamle europaveien blitt en stille ferdelsåre. På gang- og sykkelveien langs den rolige veibanen er det fint å ferdes for både syklister, joggere, gående og rulleskiløpere. Bildet er tatt på strekningen mellom Skui og Vøyenenga.

17 Aug 2014

I grønne omgivelser

Av Erik Unneberg

Sandvikselva starter like ved Vøyenenga, der Isielva slår seg sammen med Lomma. Langs den øvre delen av elva går det en fin turvei, til glede for både gående og syklister. Etter regnet den siste tiden er det grønt og frodig her nå.