Høstlig ved Linnerud i kveld

Det var et høstlig preg over omgivelsene ved Linnerud i kveld. Rundt ti varmegrader, noe regn og begynnende høstfarger minnet om at sommeren er på hell her oppe.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

20 Aug 2014

Morgen ved Steinsfjorden

Av Erik Unneberg

En fin sykkeltur er en runde rundt Steinsfjorden. Dette bildet er tatt på vestsiden, der gang- og sykkelveien er godt adskilt fra biltrafikken på E16.

19 Aug 2014

Takk for turen!

Av Odd Tore Saugerud

Tilbake til Gundershogget, og tid for turleder Atie å takke lokomotivføreren for turen. Seniorene fylte fem vogner fullstendig, og det var stor enighet om at dette bør man gjøre flere ganger. Ikke så rart med en så blid og hyggelig jernbanebetjening: lokomotivfører, togfører og kvinnelig overstasjonsmester. Fint å kunne kombinere tur i skogen med gammel industrihistorie på denne måten.

19 Aug 2014

Retur til Gundershogget

Av Odd Tore Saugerud

Turen med Lommedalsbanen er nesten over, og toget passerer den idylliske dammen rett før endestasjonen Gundershogget. En tur uten stress og dramatikk, fotografen holdt ruta til fots, selv med dårlig kne. Likevel mye å se underveis: gammelt jernbanemateriell fra gruver og fra transport av torpedoer og miner. Langs banen er det også bygd opp en gruveinngang.