Høsten er kommet til Tvetjerna

Tvetjerna ligger i et myrområde sør for Øyangen. På rabbene er det også bra med tyttebær, og i dag kom ca. fem liter i spannet. Ved vannet ligger også noen speiderhytter flott til, men de er dessverre sjelden i bruk. I dag gode temperaturer, og høstfargene er kommer her over 500 meters høyde.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

06 Sep 2014

Nedover mot Årnes

Av Eivind Molde

Lett å trille på nylagt asfalt nedover Vormsundvegen mot Glomma og Årnes. Helt til venstre ser vi kornmottaket på Årnes, som ligger på den andre siden av elva.

06 Sep 2014

Gjennom skogen mot Nordkisa

Av Eivind Molde |

På Romerike er det et stort nett av veier som er fine å sykle på. Svært mange steder er det gang- og sykkelvei langs bilveiene. Turen fra Nordbymoen, gjennom skogen i retning Moen og Nordkisa, er en fin avveksling til de asfalterte veiene.

05 Sep 2014

På innsiden av en kjentmannspost

Av Nina Didriksen |

Kjentmannspost 50 står utenfor gruven på Spro på Nesoddens vestside. Posten står rett til venstre for åpningen, utenfor bildekanten. På Spro var det feltspatgruver på slutten av 1800-tallet og frem til 1. verdenskrig. Det var også steinbrudd, isdammer og sementfabrikk, den eneste i landet som lagde råstoff til syrefast sement. Posten står rett til venstre for åpningen, utenfor bildekanten.