Rim i gresset

På dagens sauesanking var det faktisk rim i gresset på myrene fra Holoa mot Målvikdalen. Bildet er fra slippmyra ved Hesteskovann.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

13 Sep 2014

Bestemt gange mot tårnet

Av Erik Unneberg |

Etter å ha svømt ut til flåten i Burudvann, ble det noen hopp fra tårnet. Moro! Nydelig badevann, og så midt i september, da!

13 Sep 2014

Septemberbad i Burudvann

Av Erik Unneberg |

På en solrik og varm ettermiddag midt i september målte jeg temperaturen i Burudvann til 17 grader så vidt. Etter litt vassing ble fristelsen for stor, og da var det å legge ut på en 15 minutter lang svømmetur - uten anger etterpå! Dette måtte jo bare foreviges, og assistert fotografering ble foretatt. Som bildet viser, har trærne begynt å innta høstlige farger, og på en så fin dag var det mange som koste seg rundt vannet. Det var også flere som tok seg en dukkert.

13 Sep 2014

På den grønne green

Av Erik Unneberg

Golfbanen på Hellerud i Lommedalen ligger vakkert til, og på en fantastisk sensommerdag midt i september ble det en fotopause ved greenen på hull 1, som ligger langs sykkelruten mellom Guriby og Burudvann (rute 607). Fra omtrent samme ståsted ble bilde nr. 10007 tatt en solrik februardag i 2009.