Og så kom høsten!

Etter noen dager med striregn og vind, er det slutt på sensommerstemningen i skogen i Kjekstadmarka. Men etter et par morgentimer i dag, dukket solen igjen frem en liten stund og forgyllet kulturlandskapet rundt Verkensvannet (183 moh.) ved Dikemark i Asker.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

08 Okt 2014

Maridalen i fargeprakt

Av Torgeir Stenstad

Etter en regntung dag kom sola, og løvtrærne flammet opp i all sin prakt. Vi ser også Maridalsvannet, som faktisk er Markas største vann. I bakgrunnen sees Lachmannsfjell.

04 Jun 2011

Mot fjord og ås

Av Eivind Molde

På vei sørover mot Eidstugua, i grenseland mellom Vestre Toten og Søndre Land, har man panoramautsikt mot sør og øst - bl.a. i retning Einafjorden og Totenåsen.

07 Okt 2014

En blindvei mot Lynhytta

Av Odd Tore Saugerud

På eldre kart går det sti direkte til Lynhytta i nordenden av Arnehogstmyr og videre over øya og den lange og smale vika mot syd. Som bildet viser, er kloppa frem til øya i heller dårlig forfatning, men passerbar. Men så er det stopp, for her mangler mesteparten av brua over vika fullstendig. Som erstatning har DNT laget blåsti på klopp over myra lenger syd. Christianiameridianen (den gamle nullmeridianen for norske kart gjennom mer enn 150 år) og 60 ° nordlig bredde krysser hverandre ved Lynhytta.