Høst på Voldsløkka

Fortsatt er det høstfargene som dominerer, men mange rundt Voldsløkka gleder seg nok til at Oslo kommune kjører opp skiløype her.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

19 Okt 2014

Asdøltjern etter regnet

Av Erik Unneberg

Det regnet mye i går, men i dag var det oppholdsvær og temmelig mildt. Det var vått i terrenget, både i form av smeltende sne og rennende vann som fløt sammen i strie strømmer noen steder. Uansett var det fint med en liten pause ved Asdøltjern.

19 Okt 2014

Tåkedisen kommer over nedre Fløyta

Av Odd Tore Saugerud

Der en av skiløypene mellom Furuholmen og Semsvannet krysser nedre Fløyta, var det et område med tuemyr som ofte var meget vått. Nå har Skiforeningen gått til aksjon her med gravemaskin, grøfting og tømmerstokker. Sikkert en fordel når snøen kommer, men pent er det ikke nå. Slik kline er det andre steder også, som i blåstien mellom Årnes og Stormyr i Bærumsmarka. Men tåkedisen gjør seg i alle fall bra over den flomstore nedre Fløyta.

19 Okt 2014

Fortsatt litt klaring til kloppa mellom midtre og nedre Fløyta

Av Odd Tore Saugerud

Den store vannføringen var godt merkbar også ved kloppa mellom midtre og nedre Fløyta. Tåkedis og tendens til sol ga litt stemning. Men vannføringen var langt fra rekordstor, som de nokså nøyaktig to år gamle bildene nr. 17690 og nr. 17692 viser.