Med junior bak spakene

Ved minigraverne var det kø. Barn fulgt av entusiastiske voksne, som kanskje var ørlite misunnelige. Heldigst var de med så små barn at de måtte sitte på fanget, for da måtte pappa eller mamma betjene spakene. Mer spennende enn barnehaven og Sæteren gård. Neste sjanse er til våren.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

25 Okt 2014

Med åttehjulsdrift til Flåklypa

Av Odd Tore Saugerud

Skaret i åsresten av Steinshøgda kalles Flåklypa, og dit er det bratt. Rundt på utsiden går veien som har gitt det navnet. Passende kjøredoning er denne Tatra 1968-modellen, med åttehjulsdrift og differensialsperrer på hver aksel, 300 hk, imponerende røykutvikling, og et lydnivå som hadde gjort seg selv i drag-racing. En attraksjon for de eldre barna og foreldrene deres.

25 Okt 2014

Åpent hull i Steinshøgda

Av Odd Tore Saugerud

På grunn av steinbruddet til Franzefoss er Steinshøgda som en jeksel med et stort hull. Bare utsiden er igjen. Denne lørdagen hadde Franzefoss åpnet porten for de skuelystne. Slik ser det altså ut inni den åsen de fleste kjenner bare fra utsiden som naboen til Gardlaushøgda.

25 Okt 2014

Opp mot Gyrihaugen

Av Erik Unneberg

Formiddagen var preget av sol, men samtidig var det temmelig vått i terrenget mange steder - det har jo regnet en del i det siste. På vei opp det siste stykket til toppen av Gyrihaugen var det noen tørre partier, men steinene var ganske glatte.