Mot Sørsetra på steinski

Det var preparert på Djupdalsveien inn til Auretjernsbekken i dag, og forholdene var brukbare. Derimot var det vanskeligere å komme seg videre i terrenget, men siden fotografen hadde «steinski», kunne turen fortsette inn til Sørsetra i upreparerte spor. Deretter gikk ferden videre på Sørsetraveien og over Kneikaseter, men i terrenget herfra og ned til Auretjernsbekken var det for lite sne til å kunne utøve normal skiløping. Skiene fikk i alle fall en ny, grov struktur etter denne terrengrunden.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

22 Des 2014

Lange skygger

Av Erik Unneberg

Det var skyfritt i høyereliggende deler av Marka i dag, men solen står lavt, slik at skyggene blir lange. Dette bildet er tatt på Sørsetraveien, der det var helt OK å gå på ski fra Sørsetra og nordover.

22 Des 2014

I dag var det spor

Av Erik Unneberg

I går kvelød falt det noen få centimeter nysne, og det bedret forholdene på Djupdalsveien betraktelig. Skiforeningen hadde også sørget for klassisk spor. I dag gikk det an å gå ripefritt fra Høymyr til Auretjernsbekken, men med mange i løypene i dag, kom det nok opp litt smågrus her og der etter hvert. Bildet er tatt ca. 400 meter øst for løypekrysset ved Auretjernsbekken.

22 Des 2014

Perlemorskyer

Av Eyvind Wang

Det var ganske fint å gå fra Skansebakken til Heggelivann i dag. Litt tynt med sne til å begynne med, men det kom seg. Til tross for lite sne var julestemningen på plass. Bildet tatt like ved Søndre Heggelivann.