I solveggen langs Heggelivann

Her ved Bymyr varmet solen godt i dag, og man kunne ta en velfortjent rast og nyte sol og utsyn mot Søndre Heggelivann, samt flotte skiløyper i retning Heggelia.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

22 Des 2014

Julestemning på Slora

Av Fredrik Gade

Lite sol på Slora rundt vintersolverv, men stemningsfullt var det, da vi for variasjons skyld la skituren forbi her på vei opp til mer solrike områder ved Heggelivann.

23 Des 2014

Desembersol i Vestmarka

Av Erik Unneberg

Solen står lavt på himmelen i disse dager, men de som kom seg opp på myrene nord for Mikkelsbonn lille julaften, fikk oppleve desembersolen på sitt beste. Per Bjørnsrud (bildet), som går mye på ski i Marka, var en av dem. Det var stort sett fine forhold på runden Skoglund - Mikkelsbonn - Svartvann - Mikkelsbonn, selv om litt natur stakk opp her og der, slik vi ser på bildet.

22 Des 2014

Nok en knalldag i Marka

Av Fredrik Gade

På Heggelivannene har isen nå ligget en god stund, og i nordenden av Nordre Heggelivann er isen allerede kontrollert og merket fra Gagnumseter i retning Løvlia. Her ved Heggelia var det flere som tok veien over vannet, og det er nok bare et tidsspørsmål før det også her settes opp bambuspinner. Vær imidlertid klar over at man har et stort ansvar ved å gå over vann som ikke er kontrollert.