På vei mot Venehaugene 1. juledag

Ikke mange i Formoløypa i dag, men så er da heller ikke siste biten kjørt opp. Her fra en av de siste myrene før løypa går vest mot Venehaugene.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

24 Des 2014

Bærumsmarka på julaften

Av Jørgen Fog

Bærumsmarka var klar til å ta i mot hungrige skiløpere på julaften. Med ski som tåler litt stein er det helt akseptabelt fra Årnes via Triungsvann og til enden av veien. De ivrige, som Markatjenestens Vigdis Jynge, kommer seg fint frem til og over Hvitsteinvann.

24 Des 2014

På juletur i Helårsløypa

Av Erik Unneberg

Ikke overraskende er løypa fra By til Tverrelva en av dem med best skiføre tidlig på sesongen. Julaften 2014 var det mange som benyttet formiddagen til en skitur her. Enkelte steder kunne det være litt grus, men stort sett var forholdene fine. Bildet er tatt like ved Guribysaga nede ved Lomma. Parkeringsplassen på By var for øvrig nesten helt full, og det blir den nok de nærmeste dagene også.

24 Des 2014

Julestemning på Oslos tak

Av Nina Didriksen

Et tynt snølag har skapt skiføre i Frognerseter-traktene, men i Schrøderbakken er det ingen som har satt utfor. Julekurven tilhører Kjentmannsmerkets venner. Den høye Tryvannsmasten kan skimtes bak grantreet til venstre for ovarennet.