Ved Tryvann 2. juledag

Hvis man ikke var altfor kresen, gikk det fint an å få seg en skitur i søndre del av Nordmarka 2. juledag. Fra Frognerseteren var det brukbart ned til Tryvann, og også inn til Nordmarkskapellet var det greit skiføre. Ikke mye sne, men med aktsomhet for litt stein og grus i noen av utforkjøringene, ble det en god skiopplevelse i dag.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

25 Des 2014

Spor etter overmot?

Av Odd Tore Saugerud

Motet til isvandrerne på Sognsvann hadde tydeligvis vært størst nærmest parkeringsplassen. Her, ikke langt fra øya, hadde nok mer enn føttene blitt våte. Med overvann blir man våt også av å falle på isen. Med bare et tynt snølag og –13 °C burde isen raskt bli både tykkere og av god kvalitet nå.

25 Des 2014

Spor i sørpe og overvann

Av Odd Tore Saugerud

Nærmere parkeringsplassen ved Sognsvann var det bra med spor etter folk til fots og med ski som hadde prøvd lykken til tross for overvann. Det ble nok noen våte føtter, men ingen ufrivillige bad.

25 Des 2014

Råk ved utløpet av bekken fra Svartkulp

Av Odd Tore Saugerud

Rundt Sognsvann var det stor trafikk av fotfolk. Noen hadde undersøkt råken ved utløpet av bekken fra Svartkulp, men her hadde heldigvis ingen prøvd isen. Med isnende sno var isbading heller ingen god idé denne dagen.