Ett spor over Nikulpmyrene

Den nye lysløypa i Tryvannsåsen går over Nikulpmyrene. Her oppe var det betydelig mildere enn i lavere strøk i dag, og flere steder i traseen var det et brukbart spor for skiløperne som gled innover her i dag.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

25 Des 2014

Skimuligheter flere steder i Vestmarka

Av Fredrik Gade

Overraskende bra skiføre i lysløypa på Jordbru, noe jord og kvist som stikker opp her og der, men snømengdene tatt i betraktning er dette en fint alternativ til andre mer belastede utfartssteder nå i julen. Det er kjørt scooterspor fra Horni/Stovivann, og videre i lysløypa til Vestmarksetra, herfra gode forhold videre mot Grønland/Svartvann/Skoglund.

26 Des 2014

Ved Tryvann 2. juledag

Av Erik Unneberg

Hvis man ikke var altfor kresen, gikk det fint an å få seg en skitur i søndre del av Nordmarka 2. juledag. Fra Frognerseteren var det brukbart ned til Tryvann, og også inn til Nordmarkskapellet var det greit skiføre. Ikke mye sne, men med aktsomhet for litt stein og grus i noen av utforkjøringene, ble det en god skiopplevelse i dag.

25 Des 2014

Spor etter overmot?

Av Odd Tore Saugerud

Motet til isvandrerne på Sognsvann hadde tydeligvis vært størst nærmest parkeringsplassen. Her, ikke langt fra øya, hadde nok mer enn føttene blitt våte. Med overvann blir man våt også av å falle på isen. Med bare et tynt snølag og –13 °C burde isen raskt bli både tykkere og av god kvalitet nå.