Skyfri romjulstur

Det var kaldt langs Lomma i dag, men enkelte steder presset solstrålene fra den skyfrie himmelen seg frem til løypa. Bildet er tatt mellom Greinehytta og Tverrelva. Til bare å være en desimeter sne, var det mange som var imponert over hvor fine løyper det var her. Noen steder litt grus, men i det store og hele ganske bra forhold for begge stilarter.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

26 Des 2014

Mat med utsikt

Av Nina Didriksen

En trenger ikke dra så langt for å få verdens flotteste middagsutsikt. Her er vi på Slagene ved Frognerseteren og nyter kvelden 2. juledag. Det var nok mildere i høyden enn nede i byen, et ikke ukjent fenomen i Oslo. Og utpå kvelden kunne vi nyte synet av nordlyset som flakket over himmelen.

26 Des 2014

Akejul for mange

Av Nina Didriksen

Det lille snølaget til tross, det er fullfart i Korketrekkeren. At utleiekjelkene er tilgjengelige, tar vi som et tegn på at forholdene er akseptable. I bunnen av bakken ligger Midtstuen stasjon, og da er det bare å ta banen tilbake til start.

26 Des 2014

Kirkerudbakken snø- og skyfabrikk

Av Odd Tore Saugerud

Når det er så kaldt som nå (–13 °C) og sno fra nordvest, setter snøkanonene i Kirkerudbakken sitt preg på omgivelsene. Området ved Emma Hjort får både nysnø og eget lavt skydekke som kan rekke helt til Sandvika. Rett over selve bakken danner det seg også en sky som kan flate ut og trekke inn over Tanumplatået. Pent på avstand.