Fin fangst på Dælivann

Familien Venheim Østensen fra Haslum hadde tatt turen inn til Dælivann i dag, der de koste seg med pilking i januarsolen. Og det ble mye fisk, ikke minst på Helga og Nordahl, men far Hans Kristian fikk napp han også. Fotografen kunne bivåne at både abbor og mort ble trukket opp gjennom den ca. ti centimeter tykke isen.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

03 Jan 2015

Snart midnatt ved Bogstadvannet

Av Erik Unneberg

Egentlig var det nordlyset som skulle fotograferes i kveld, og selv om noe av det ble festet til bildebrikken, gjorde månen det vanskelig fotomessig. Men ved å rette kameralinsen mot sør, ble i alle fall en strålende måne og litt av stjernehimmelen foreviget over et islagt Bogstadvann i løpet av eksponeringstiden på 30 sekunder.

03 Jan 2015

Snø på Skoglund

Av Fredrik Gade

På skjermede steder i lavere strøk har ikke mildværet tatt skikkelig tak, og på Skoglund er det fortsatt snø i løypene de to første kilometerne. Klisterføre og hardt, men isen begynner ikke før du nærmer deg første løypekryss. Herfra er det bare isen videre. Så greit for en liten tur opp og ned igjen.

03 Jan 2015

Grønt i januar

Av Erik Unneberg |

Dette bildet er tatt fra Ankerveien i retning Dæli gård og Tryvannsåsen. Det burde vært et hvitt landskap vi skuet mot nå i januar. Slik er det ikke.