Kald kveld ved Diktimot

Det var i dag preparert fra Øverby skistadion til Skistua - og enda lengre vestover. I kveld var det under ti kuldegrader i lysløypa her ved Diktimot.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

11 Jan 2015

Lokal monsterbakke

Av Nina Didriksen

Løypa mellom Midtstuen og Frognerseteren stiger ca. 200 høydemeter på ca. 2,5 kilometer. Inspirert av Tour de Ski kan vi dermed kalle den en lokal variant av "monsterbakken". Her hvor løypa går i bro over Bomveien, kan de ivrigste få til et luftig svev på vei ned. Lyset ble tent bare sekunder før bildet ble tatt. Det var supert føre i dag, men underlig nok ble ikke løypa preparert denne helgen.

11 Jan 2015

Barn på tur ved Solemskogen

Av Tom Ingebrigtsen

Det er brukbare forhold på veiene i Lillomarka. Men det er fortsatt lite snø i terrenget, også i høyden. Det er også mange våte partier flere steder. Likevel kommer man seg fram, som her i løypa mellom Solemskogen og Linderudkollen.

11 Jan 2015

Atter farbart

Av Eyvind Wang

Etter at Heggeligvann på nyttårsaften lå nesten åpent, har vinteren kommet tilbake, og vannet er atter farbart. Mange mennesker tok turen fra Skansebakken i dag. Grusskiene kan etter fotgrafens vurdering settes bort, i hvert fall hvis man holder seg til skogsbilveier. Bildet er tatt fra Heggelia, som var stengt i dag.