Mot Hurdalssjøen fra Dalsæterlia

Godt med en pust i bakken, for det er bratt opp Dalsæterlia. Løypestrekningen fra Heggavegen til Dalssætra er 1,3 kilometer lang, og har en stigning på nesten 130 høydemeter. Etter hvert får man strålende utsikt mot Hurdalssjøen og Mistberget.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

18 Jan 2015

Parkering ordnes!

Av Erik Unneberg

Det var enorm utfart i løypene fra Lommedalen i dag, og parkeringsplassene på Guriby, By og Tobonn hadde stor tilstrømning. Parkeringsvaktene Geir Mathiesen (t.v.) og Bjørn-Gunnar Vellan fra Lommedalen IL kunne fortelle at hundrevis av biler var innom i dag. Selv om det til tider var litt ventetid for å få parkert, hadde publikum tatt det med godt humør.

18 Jan 2015

Litt drahjelp

Av Erik Unneberg

I dag var tilførselsløypen fra Tobonn til By preparert, og det satte mange pris på. Parkeringsplassene på Guriby og By var smekk fulle, så de fleste måtte starte skituren fra parkeringsplassen på Tobonn. Noen av de minste fikk litt drahjelp det første stykket.

18 Jan 2015

Løvlia - uten signaturtreet

Av Erik Unneberg

Det var raskt føre i dag, og mange kom seg inn til Løvlia fra ulike startsteder. Nå er imidlertid ikke det store grantreet på tunet der mer, slik det kunne ses på for eksempel bilde nr. 8144. Men om det er en forandring utenfor skistua, var alt som det skulle være innendørs: stinn brakke og kjempegode kanelboller!