Klar for Dalsæterlia

Opp her går den nye løypestrekningen som Nannestad og Bjerke løypekjørerlag har klargjort foran årets sesong. Og det er bratt opp Dalsæterlia. Strekningen fra Heggavegen til Dalssætra er 1,3 kilometer lang, og har en stigning på nesten 130 høydemeter. Til høyre ser vi Heggavegen, som går videre innover til Greinen.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

18 Jan 2015

Mot Hurdalssjøen fra Dalsæterlia

Av Eivind Molde

Godt med en pust i bakken, for det er bratt opp Dalsæterlia. Løypestrekningen fra Heggavegen til Dalssætra er 1,3 kilometer lang, og har en stigning på nesten 130 høydemeter. Etter hvert får man strålende utsikt mot Hurdalssjøen og Mistberget.

18 Jan 2015

Parkering ordnes!

Av Erik Unneberg

Det var enorm utfart i løypene fra Lommedalen i dag, og parkeringsplassene på Guriby, By og Tobonn hadde stor tilstrømning. Parkeringsvaktene Geir Mathiesen (t.v.) og Bjørn-Gunnar Vellan fra Lommedalen IL kunne fortelle at hundrevis av biler var innom i dag. Selv om det til tider var litt ventetid for å få parkert, hadde publikum tatt det med godt humør.

18 Jan 2015

Litt drahjelp

Av Erik Unneberg

I dag var tilførselsløypen fra Tobonn til By preparert, og det satte mange pris på. Parkeringsplassene på Guriby og By var smekk fulle, så de fleste måtte starte skituren fra parkeringsplassen på Tobonn. Noen av de minste fikk litt drahjelp det første stykket.