Litt nølende

Disse skiløperne nølte litt før de bestemte seg for hvor de ville fortsette fra Junkertangen på sørsiden av Store Sandungen. Løypen de først inspiserte (bildet), var fristilstraseen til Solli, men den var ikke preparert - hard og isete. Et sikrere valg var klassiskløypen (til venstre for bildet, der det var langt bedre forhold.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

18 Jan 2015

Delvis isfritt på Hurdalssjøen

Av Eivind Molde

På vei ned løypa mot Jeppedalsvegen på Rustad har man god utsikt mot Hurdalssjøen. Vi ser at den bare delvis er tilfrosset.

18 Jan 2015

God veiviser ved Dalssætra

Av Eivind Molde

Nå er det blitt lettere å orientere seg i løypenettet på Nordåsen. Mange som gikk på ski her i dag var kommet fra andre kommuner enn Nannestad. De hadde ekstra god nytte av de nye skiltene og karttavlene som Nannestad og Bjerke løypekjørerlag har satt opp foran årets sesong.

18 Jan 2015

Klar for Dalsæterlia

Av Eivind Molde

Opp her går den nye løypestrekningen som Nannestad og Bjerke løypekjørerlag har klargjort foran årets sesong. Og det er bratt opp Dalsæterlia. Strekningen fra Heggavegen til Dalssætra er 1,3 kilometer lang, og har en stigning på nesten 130 høydemeter. Til høyre ser vi Heggavegen, som går videre innover til Greinen.