Kald, klar kveld

Klarvær og litt trekk i luften (se vimpelen!) gjorde fotograferingen til en ganske kald opplevelse ved Frognerseteren i kveld. Bildet av Sporten er tatt fra lysløypa. Dette bygget ble oppført i 1896 som et tilbud til sportsfolket, etter at man opplevde at Frognerseteren tiltrakk seg en mindre sportslig, men noe mer snobbete, del av Kristianias innbyggere. Det var kommunen som var byggherre til det som offisielt het "Frognerseteren Sportshall".

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

04 Feb 2015

Lysene har kommet på

Av Erik Unneberg

Med minus syv, klarvær og fullmåne holdt det seg lyst lenge i dag, men da klokken nærmet seg fem i ettermiddag, var det greit at lysene var kommet på i lysløypesystemet ved Frognerseteren.

04 Feb 2015

Gylne solstråler over Maridalen

Av Nina Didriksen

Sesongens fineste skidag så langt er snart slutt. En time før solnedgang er lyset blitt gyllent og skyggene lange, som ved Geitøya i Maridalsvannet til venstre i bildet. Mer mot høyre ser vi Sander gård med "Maridalsalpene" i bakgrunnen. Fotografen kunne herfra se "omrisset" av dagens tur, den gikk på baksiden av alle åsryggene vi ser på bildet, fra Frognerseteren via Kikutstua, Gørja, Movann og til Kjelsås.

04 Feb 2015

Vakker vinter ved Movann

Av Nina Didriksen

Snøen ligger fremdeles på trærne og gjør omgivelsene vinterlige, som her ved Movann. På dagens tur var det silkeføre fra Frognerseteren forbi Kikutstua og Gørja, men fra Movann til Kjelsås ble føret noe skarpere.