Tilbake mot Styri

Sola har gått ned, og det er på høy tid å avslutte dagens skitur. Avslutningen er fin på jordene ved Jøndal. Styri og omegn vel har nettopp kjørt opp fine spor. Vi ser lysene fra Styri - og Mistberget helt til venstre.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

07 Feb 2015

Lørdagskos i Bokkedalen

Av Eivind Molde

Grilling, kaffe og en hyggelig prat. Det er en trivelig ettermiddag i Bokkedalen. Nesten uansett når man kommer, er det folk her. I fjor var det hele 14.260 besøk i Bokkedalen - langt inne i Styrimarka.

07 Feb 2015

På Høgda

Av Eivind Molde

Fra rundt 350 meters høyde, på Høgda, nord for Jøndalsvangen, er det strålende utsikt over store deler av Romerike. Det var sol og blå himmel i dag, men like før ankomst - etter mange og bratte bakker - kom det lette snøbyger inn fra nord. Men selv om himmelen var mer grå enn blå, var det en svært flott opplevelse å komme opp til dette populære turmålet i Eidsvoll. Det er taket på gapahuken vi ser til høyre i bildet.

07 Feb 2015

Opp Grandalen

Av Eivind Molde

Løypa gjennom Grandalen stiger jevnt og trutt fram til den flater ut etter rundt 800 meter. Den er en fin forbindelse mellom Styrimarka og Fenstad Skiklubb sitt løypenett. Det er Styri og omegn vel som preparerer denne strekningen.