Kald, men fin måneskinnstur

Vi var ni stykker inklusive vertskapet fra Skiforeningen Oslo som gikk turen fra Årnes i Sørkedalen til Hvitsteinvann. Det var ganske kaldt, og tempen nede ved Årnes viste minus 12 grader, noe som også kunne gjenspeiles bildene som ble tatt av deltagerne. Vi hadde kun fem minutter pause ved Hvitsteinvann på grunn av kulden. Flotte forhold i løypa, og det var artig at vi kunne se så mange andre som var ute på kveldstur.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

08 Feb 2015

Padling i 5-milstraseen

Av Erik Unneberg

Tidligere gikk 5-mila i Holmenkollen i en 16,7-kilometer lang runde, som ble gått tre ganger. Damene gikk sin 3-mil i samme runde, og den ble slått sammen med en runde på 12,5 kilometer. En del av den 16,7 kilometer lange runden går mellom Ullevålseter og Frønsvollstråkka, og prepareres for skøyting. Oppoverbakkene øst or Frønsvollåsen er temmelig krevende, og padleteknikk er vel det eneste alternativet for de fleste her. Bildet er tatt like ved Rakkeseterhytta.

08 Feb 2015

Folksomt på Sørsetra

Av Eyvind Wang

Masse folk på Sørsetra i dag, og servering både inne og ute. Tidvis kø lang utpå tunet, men det så ut til at alle fikk nødvendig påfyll og hvil.

08 Feb 2015

Varmende februarsol over Store Gørja og vernet dam

Av Kjersti von Krogh

Steinkistedammen ved Store Gørja ble bygget i 1871 og restaurert i 1995. Den figurerer i NVEs nasjonale verneplan for dammer, og er et godt eksempel på en gammel måte å bygge demninger på. Store Gørja inngikk i et system der tømmeret ble fløtet fra Gørja til Maridalsvannet.