Ole

Ekstremværet Ole har ikke klart å knekke vinteren i Vestmarka. En del rusk og rask i mange løyper, men nok sne. Rett sør for Vestergyllen er det hugget mye de siste par årene, og som man ser har tørr sne føyket litt.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

04 Feb 2015

Kald pause ved Hvitsteinvann

Av Paul-Arne Sæbø |

Det ble en kald, men flott opplevelse for de ni deltagerne på onsdagens måneskinnstur fra Årnes. Oppe ved Hvitsteinvann ble det en pause, men det kalde været gjorde sitt til at den ble kortet ned til fem minutter. Deretter ble det retur til Årnes.

04 Feb 2015

Kald, men fin måneskinnstur

Av Paul-Arne Sæbø |

Vi var ni stykker inklusive vertskapet fra Skiforeningen Oslo som gikk turen fra Årnes i Sørkedalen til Hvitsteinvann. Det var ganske kaldt, og tempen nede ved Årnes viste minus 12 grader, noe som også kunne gjenspeiles bildene som ble tatt av deltagerne. Vi hadde kun fem minutter pause ved Hvitsteinvann på grunn av kulden. Flotte forhold i løypa, og det var artig at vi kunne se så mange andre som var ute på kveldstur.

08 Feb 2015

Padling i 5-milstraseen

Av Erik Unneberg

Tidligere gikk 5-mila i Holmenkollen i en 16,7-kilometer lang runde, som ble gått tre ganger. Damene gikk sin 3-mil i samme runde, og den ble slått sammen med en runde på 12,5 kilometer. En del av den 16,7 kilometer lange runden går mellom Ullevålseter og Frønsvollstråkka, og prepareres for skøyting. Oppoverbakkene øst or Frønsvollåsen er temmelig krevende, og padleteknikk er vel det eneste alternativet for de fleste her. Bildet er tatt like ved Rakkeseterhytta.