Manuelt spor over Lille Åklungen

Fra den maskinpreparerte traseen på vestsiden av Lille Åklungen kan man ta en avstikker ut på vannet. Da får man gå temmelig alene, selv på en flott skisøndag i Nordmarka.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

07 Feb 2015

Ole

Av Eyvind Wang

Ekstremværet Ole har ikke klart å knekke vinteren i Vestmarka. En del rusk og rask i mange løyper, men nok sne. Rett sør for Vestergyllen er det hugget mye de siste par årene, og som man ser har tørr sne føyket litt.

04 Feb 2015

Kald pause ved Hvitsteinvann

Av Paul-Arne Sæbø |

Det ble en kald, men flott opplevelse for de ni deltagerne på onsdagens måneskinnstur fra Årnes. Oppe ved Hvitsteinvann ble det en pause, men det kalde været gjorde sitt til at den ble kortet ned til fem minutter. Deretter ble det retur til Årnes.

04 Feb 2015

Kald, men fin måneskinnstur

Av Paul-Arne Sæbø |

Vi var ni stykker inklusive vertskapet fra Skiforeningen Oslo som gikk turen fra Årnes i Sørkedalen til Hvitsteinvann. Det var ganske kaldt, og tempen nede ved Årnes viste minus 12 grader, noe som også kunne gjenspeiles bildene som ble tatt av deltagerne. Vi hadde kun fem minutter pause ved Hvitsteinvann på grunn av kulden. Flotte forhold i løypa, og det var artig at vi kunne se så mange andre som var ute på kveldstur.