Utsikt mot Oslo, Eiksmarka og Østerås

Løypen mellom Skytterkollen og Østernvannsvingen er en fin tverrforbindelse i løypenettet i den søndre delen av Bærumsmarka. Det er også litt utsikt fra traseen, blant annet til Holmenkollåsen. Men ved å gå fem meter ut av løypen, kan man også få et bra overblikk over Eiksmarka og Østerås, med hovedstaden som bakgrunn til venstre i bildet.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

20 Feb 2015

Overvann, men greit likevel

Av Erik Unneberg

Det har blitt litt overvann på Østernvann, men etter nattens frost var det bare litt som hadde tint i løpet av formiddagen. Det var derfor fullt mulig å krysse vannet uten å få våte skistøvler. Det var en del folk ute i det fine været denne fredagen, men langt færre enn på en lørdag eller søndag.

20 Feb 2015

Skjermet for solen

Av Erik Unneberg

Store deler av løypen fra Østernvann via Tømmeråsen til Abborvannsveien lå skjermet for solen da fotografen gikk her en tidlig fredags ettermiddag. Bildet er tatt på nordsiden av åsen, på ca. 340 moh.

10 Feb 2015

Aftenhimmel ved veiens ende

Av Erik Unneberg

Det var et rødlig skjær over himmelen idet dagslyset var i ferd med å ebbe ut her ved enden av Mastutjernsvegen. Dette stedet benevnes av og til som "Bikubene". Fotografen hadde kommet i scooterløypa over Holterkollen, og denne løypa kommer inn fra venstre i bildets venstre bildekant. Etter at motivet var foreviget, var det å snu skiene og gå i godt preparerte spor til Kogstadvangen.