Marifjell-tårnet på plass

Fra Marifjell kan du nå nyte 360 graders utsikt fra dette tårnet som Nannestad og Bjerke løypekjørerlag fikk satt opp 11. februar i år. Etter over et års planlegging og formelle godkjenninger av Fylkesmannen, grunneier Mathiesen Eidsvoll Værk og Nannestad kommune er vi nå stolte av å kunne presentere et flott tårn. På tårnet er det også montert en værstasjon med webkamera som er knyttet til domenet marifjell.no. All grunn til å ta turen hit!

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

21 Feb 2015

Veivisere ved Sjuputtane

Av Kjartan Roland

På tur til Marifjell møter du disse skiltene på Sjuputtane. De er satt opp vinteren 2015 og gjør at det skal være greit å finne fram over alt i løypenettet i Nordåsen.

22 Feb 2015

Soloppgang på Marifjell

Av Kjartan Roland

Flott utsikt i soloppgang fra det nye tårnet på Marifjell. Tåka ligger tett på Romeriksslettene. Toppen som stikker opp til venstre i bildet, er Mistberget i Eidsvoll.

22 Feb 2015

Tårnet på Marifjell

Av Kjartan Roland

Det seks meter høye tårnet på Marifjell er utstyrt med værstasjon og webkamera knyttet til domenet marifjell.no. Siden det ikke finnes strøm på stedet, er det ordnet med en batteripakke på 150 kg, solcellepanel og vindmølle som skal produsere strøm. Nettforbindelsen er gjort via ICE-net. Nannestad og Bjerke løypekjørerlag fikk satt opp tårnet 11. februar i år. Det skjedde etter over et års planlegging og formelle godkjenninger av Fylkesmannen, grunneier Mathiesen Eidsvoll Værk og Nannestad kommune.