Veiviser til Nordåsen fra Hurdal

Mange starter turen på Nordåsen fra Grustaket, andre starter her fra Hurdal-siden. Løypa går fra Jeppedalsvegen, like ovenfor Rustad barnehage. Og nå er det blitt enkelt å planlegge dagens tur her ved løypestart. Nannestad og Bjerke løypekjørerlag har vinteren 2015 satt opp både retningsskilt med kilometer-anvisninger og karttavle som viser hele løypenettet på Nordåsen.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

31 Jan 2015

God løypeinfo ved Dalssætra

Av Kjartan Roland

I krysset ved Dalssætra er det greit å finne ut hvor du skal ta turen videre. Her har Nannestad og Bjerke løypekjørerlag vinteren 2015 satt opp både retningsskilt med kilometer-anvisninger og karttavle over området. I tillegg har karttavla en gradestokk slik at du kan se hva temperaturen er.

31 Jan 2015

Løyper fra Kjønstadsætra

Av Kjartan Roland

I krysset ved Kjønstadsætra er det greit å finne ut hvor du skal ta turen videre. Her har Nannestad og Bjerke løypekjørerlag vinteren 2015 satt opp både retningsskilt med kilometer-anvisninger og karttavle over området. I tillegg har karttavla en gradestokk slik at du kan se hva temperaturen er.

07 Feb 2015

Gapahuk med utsikt

Av Eivind Molde

Sola er i ferd med å gå ned over Romeriksåsene og Nordåsen i vest. Etter bratte bakker opp til Høgda er det flott å nyte utsikten fra gapahuken her i ca. 350 meters høyde.