Vårlig temperaturer ved Loppetjern

Den gangen Holmenkollmarsjen startet i Hakadal, flatet løypa endelig ut sørøst i Elkollen ved Loppetjern. I dag var det seks varmegrader her midt på dagen, og frykten for de krappe bakkene ned til Hakadal var helt ubegrunnet. Mye snø og flott preparering gjorde avslutningen på dagens tur til en høydare!

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

06 Mar 2015

Sol i Fløyta

Av Kjersti von Krogh

På grensen mellom Oslo og Nittedal ligger Fløyta, som er en utvidelse av elva mellom Store Svarttjern og Langedalsvannet. På begge sider av broen over elva gjør våren seg gjeldende i form av åpent og rennende vann, men ennu er det flotte skiløyper og senvinter i terrenget.

04 Mar 2015

Ploging ned mot Bjørnsjøen

Av Tom Ingebrigtsen

Ganske mange hadde tatt turen inn til Kikut denne onsdagen, som var en av vinterens fineste dager. Et tynt nysnølag oppå et hardt underlag gjør det fint å skøyte på vannene.

05 Mar 2015

Fortsatt gode forhold ved Årnes i Bærumsmarka

Av Jørgen Fog |

Fullmåneturen Skiforeningen arrangerte, møtte nypreparerte, lekre løyper allerede rett etter det bynære Årnes-jordet nord for Bogstadvannet. Her er noen av deltakerne i begynnelsen av en flott fullmånetur til Hvitsteinvann. Takk til Ole Henrik - stedets dyktige løypebas!