Snøvær og start på turorienteringssesongen

Søndag var det snøvær til glede for alle sanne skientusiaster. Men søndag var også en bra dag for de som ikke er så skiavhengige, for da startet Oppsal IF opp turorienteringssesongen med Ola Dilt 2015. Klokken 11:25 var alle parkeringsplasser ved Østmarksetra fulle og vel så det, mens køen ved salgsbordet hadde begynt å avta på grunn av manglende parkering. I bakgrunnen fyres skogsbålet opp, slik at de yngste deltagerne kan få en velfortjent spiddstekt pølse etter endt postjakt.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

22 Mar 2015

Lite brukt løype

Av Erik Unneberg

Det går flere løyper mellom Auretjernsbekken og Kleivstua. Den minst brukte er nok den østligste, kanskje fordi en mindre del av den følger den brøtede Sørsetraveien et lite stykke. Men ellers er traseen både lettgått og morsom.

22 Mar 2015

Nypreparert i lysløypa

Av Erik Unneberg

Like før jeg gikk inn i lysløypesystemet på Kleivstua, kjørte preppemaskinen gjennom traseen. Men det var ikke mange som benyttet seg av dette i ettermiddag.

22 Mar 2015

Hvit nedbør og flotte spor

Av Erik Unneberg

De fleste løypene mellom Sollihøgda og Kleivstua var preparert i dag, og selv om det snedde litt i formiddag, holdt sporene seg fine. Bildet er fra Djupdalsveien mellom Auretjernsbekken og Høymyr.