Badeplassene ble hvite

Badeplassene ved Ulsrudvannet ligger fint solvendt, og er tidlig bare for snø. Men nå fikk både de og isen på vannet hvitt dekke. Heldigvis var det ikke spor etter folk på isen, for den så noe medtatt og «pipete» ut før snøen kom.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

22 Mar 2015

Åpningsposter i sporsnø

Av Odd Tore Saugerud

Åpningspostene i Ola Dilt står bare ute på åpningsdagen, og er felles for alle, fra barnefamilier til aktive som tar det som en treningsrunde. Sporsnøen denne dagen avslørte mange forskjellige og selvstendige veivalg mellom postene, men ikke alle hadde ført like direkte til posten.

22 Mar 2015

Snøvær og start på turorienteringssesongen

Av Odd Tore Saugerud

Søndag var det snøvær til glede for alle sanne skientusiaster. Men søndag var også en bra dag for de som ikke er så skiavhengige, for da startet Oppsal IF opp turorienteringssesongen med Ola Dilt 2015. Klokken 11:25 var alle parkeringsplasser ved Østmarksetra fulle og vel så det, mens køen ved salgsbordet hadde begynt å avta på grunn av manglende parkering. I bakgrunnen fyres skogsbålet opp, slik at de yngste deltagerne kan få en velfortjent spiddstekt pølse etter endt postjakt.

22 Mar 2015

Lite brukt løype

Av Erik Unneberg

Det går flere løyper mellom Auretjernsbekken og Kleivstua. Den minst brukte er nok den østligste, kanskje fordi en mindre del av den følger den brøtede Sørsetraveien et lite stykke. Men ellers er traseen både lettgått og morsom.