Vårtur 2015: - Bedre kan det ikke bli

Skiforeningens buss har satt av vel 20 vårskiløpere på Oksbakken. Nå er de på vei innover mot Rausteinshytta, og skal fortsette til Totsætra før bussen tar gjengen tilbake til Oslo. For de aller, aller fleste er dette deres første møte med Totenåsen. - Bedre kan det ikke bli, er omkvedet. Det henvises til været, turterrenget og løypene. Sistnevnte er dagsfersk «produksjon» fra Totenåsløyper.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

11 Apr 2015

Vårtur 2015: Sesongens siste spor fra Oksbakken

Av Eivind Molde |

Totenåsløyper har preparert skiløyper for siste gang denne sesongen. Nattens jobb har gitt supre spor å gå i bl.a. for deltakerne på Skiforeningens vårtur. Takk til Totenåsløyper for førsteklasses, nykjørte vårløyper på hele strekningen Oksbakken – Rausteinshytta – Anfinnsætra – Torsætra.

11 Apr 2015

Fremdeles mye snø og veldig fint preppede løyper i Nordmarka nord!

Av Alma Lillevold

Snødybdemåleren ved Tverrsjøen viste 60 cm. Her i Sinnerdalen møttes to karer som begge liker å gå på ski. Begge er fornøyde med å ha lagt en del mil bak seg i sesongen. Også han til høyre i bildet, selv om skiløperen til venstre i bildet har tilbakelagt nesten ti ganger så mange mil som ham.

11 Apr 2015

Vårtur 2015: på Østre Totens tak

Av Nina Didriksen |

Folk på vårskitur med Skiforeningen har fått vaffelpause på Rausteinshytta. I bakgrunnen skimtes Torsæterkampen, som er det høyeste fjellet i Østre Toten kommune, 841 moh., og det høyeste punktet på Totenåsen.