Fint føre ved Rudsmyr

Det var temmelig disig i Vestmarka i dag, og temperaturen lå på mellom to og seks plussgrader. Men mange steder var det fint føre, slik som her ved Rudsmyr. Litt løst noen steder, men gliden var ikke så verst.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

11 Apr 2015

Fortsatt fint fra Skoglund

Av Erik Unneberg

De beste skimulighetene i Vestmarka er nå Grønlandsveien fra Franskleiv og ikke minst fra Skoglund til Mikkelsbonn og Svartvann. Her var det sammenhengende skiføre hele veien i ettermiddag. Bildet er tatt ca. 2,5 kilometer sør for Skoglund.

11 Apr 2015

Vårtur 2015: Fornøyde fjes på Totenåsen

Av Eivind Molde |

Disse fire deltakerne er – i likhet med resten av gjengen – meget godt fornøyd med dagens tur på Totenåsen. Flott vær, variert og fint turterreng, svært gode spor og hyggelig besøk på Rausteinshytta. Nå venter nedkjøringen til Torsætra. Det er Skiforeningen i Oslo som har invitert skientusiaster til Totenåsen på vårtur

11 Apr 2015

Vårtur 2015: - Bedre kan det ikke bli

Av Eivind Molde |

Skiforeningens buss har satt av vel 20 vårskiløpere på Oksbakken. Nå er de på vei innover mot Rausteinshytta, og skal fortsette til Totsætra før bussen tar gjengen tilbake til Oslo. For de aller, aller fleste er dette deres første møte med Totenåsen. - Bedre kan det ikke bli, er omkvedet. Det henvises til været, turterrenget og løypene. Sistnevnte er dagsfersk «produksjon» fra Totenåsløyper.