Inn i tåken

Solen klarte nesten, men bare nesten, å bryte gjennom skydekket over Vestmarka i dag. I skogen var det til tider en del tåke, slik som her mellom Rudsmyr og Mikkelsbonn (løype 1248). Det var stort sett greie forhold i denne løypen, men i noen av bakkene var det en del bare flekker.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

11 Apr 2015

Fint føre ved Rudsmyr

Av Erik Unneberg

Det var temmelig disig i Vestmarka i dag, og temperaturen lå på mellom to og seks plussgrader. Men mange steder var det fint føre, slik som her ved Rudsmyr. Litt løst noen steder, men gliden var ikke så verst.

11 Apr 2015

Fortsatt fint fra Skoglund

Av Erik Unneberg

De beste skimulighetene i Vestmarka er nå Grønlandsveien fra Franskleiv og ikke minst fra Skoglund til Mikkelsbonn og Svartvann. Her var det sammenhengende skiføre hele veien i ettermiddag. Bildet er tatt ca. 2,5 kilometer sør for Skoglund.

11 Apr 2015

Vårtur 2015: Fornøyde fjes på Totenåsen

Av Eivind Molde |

Disse fire deltakerne er – i likhet med resten av gjengen – meget godt fornøyd med dagens tur på Totenåsen. Flott vær, variert og fint turterreng, svært gode spor og hyggelig besøk på Rausteinshytta. Nå venter nedkjøringen til Torsætra. Det er Skiforeningen i Oslo som har invitert skientusiaster til Totenåsen på vårtur